Opisi nekaj mojih najljubših programov

Tokratna objava bo malo ehmm, no, recimo temu “ne-standardna”, ker se v bistvu ne bom posvečal dolgemu pisanju oz. opisovanju teh programov (ali bolje, se sploh ne bom), ampak bom raje vključil nekaj relevantnih linkov; torej naprimer linkov do moje serije “review-ov” (sicer v angleškem jeziku) na mojem “Senserely – tayiper’s blog“: http://www.senserely.com/blog/tayiper.php blogu na “ad revenue sharing” strani z imenom “Senserely” strani: http://www.senserely.com. Hja, dodal bom pa tudi dva linka do dveh mojih, po mojem mnenju najbolj pomembnih in splošno veljavnih, uhhh kaj naj rečem, dobro, recimo temu “člankov” (skratka “articles” po angleško), kateri se nahajajo tudi na mojem že večkrat omenjenem blogu na zgoraj omenjeni Senserely strani.

Ta moja serija “review-ov” mojih najljubših in nepogrešljivih programov se konča z objavo “25. K9 program: another review-entry (29.08.2006)“: http://www.senserely.com/…review_entry_29_08_2006.php, začne pa z “17. The 3 defragmentation programs (29.08.2006)“: http://www.senserely.com/…programs_29_08_2006.php; vem, malo čudno, da prvo naštejem zadnjo in ne prvo, ampak to je zaradi moje obsesije s “consistency” in “standards“. Seveda, kot vedno svetujem tudi obisk moje “PC domače strani”, v tem primeru konkretno “software.html“: http://tadej-ivan.50webs.com/software.html, “cmdline.html“: http://tadej-ivan.50webs.com/cmdline.html in “software.html“: http://tadej-ivan.50webs.com/security.html dokumente, seveda je pa še veliko drugih zanimivih, samo malo pobrskajte po strani, pa jih boste brez težav našli.

Kar pa se tiče zgoraj omenjenih dveh linkov do dveh mojih najbolj pomembnih, recimo temu “člankov” na strani “Senserely”, pa si oglej objavi: “16. Regarding process base-priorities (28.08.2006)“: http://www.senserely.com/…base_priorities_28_08_2006.php in “15. Running computer non-stop or not (28.08.2006)“: http://www.senserely.com/…non_stop_or_not_28_08_2006.php, seveda pa lahko več o tem preberete na “articles.html“: http://tadej-ivan.50webs.com/articles.html dokumentu na moji glavni domači strani, ne spreglejte pa tudi “principles.html“: http://tadej-ivan.50webs.com/principles.html in “rules.html“: http://tadej-ivan.50webs.com/rules.html dokumentov z nekako podobnimi opisi raznih takih koristnih zadev.

P.S. – Seveda, kot že rečeno, pa so na tej moji domači strani še razni drugi zanimivi dokumenti. Pa da ne bom preveč “smetil” z linki naj jih raje samo omenim. Torej še posebno vam priporočam ogled dokumentov “hints.html“, “tweaks.html“, “config.html” in “links.html” in pa seveda ogled celotne “events” sekcije (katera je tudi neke vrste blog); ta se pa začne z “events1.html” in konča s trenutno zadnjim “events9.html” dokumentom.

Pozdrave, Tadej

One Response to “Opisi nekaj mojih najljubših programov”

  1. [...] Za tole po relativno dolgem času spet z računalništvom povezano objavo sem dobil idejo malo prejle, ko sem odprl nek nov “topic” s spet novim “teoretičnim PC vprašanjem” na mojem priljubljenem forumu za računalniške entuziaste “Ars Technica” (glej semle “View Recent Posts by shirker”: http://episteme.arstechnica.com/eve/forums?a=userposts&sortType=1&u=950004816631 za listo mojih zadnjih postov), ker je pa tega premalo za eno celo objavo, sem se odločil dodati še linke do dveh drugih topicov (isto na Ars Technica forumu), kjer sem postal listo mojih najljubših oz. najbolj uporabljanih programov. Aja seveda, za eno tako podobno objavo tule na Sopci pa glej tudi “Opisi nekaj mojih najljubših programov“: http://tadej.sopca.com/…/…najljubsih-programov. Pa da se ne boste čudili kako to, da sem že tako zgodaj pokonci (ker nisem); danes sem se namreč glede na moj popolnoma zjeban bioritem (in glede na to, da sem šel včeraj totalno pozno spati in danes pozno vstal) odločil, da sploh ne bom šel spati in bom tako eno spanje “preskočil”, v upanju, da si ga vsaj malo “pošlihtam”; o vsem tem kaj več tudi kdaj drugič v prihodnosti. [...]

Leave a Reply