Moj blog na strani millionRSS, GA statistika

Ta današnja prva objava je nadaljevanje objave z naslovom “Moj blog na strani Razgledi, GA statistika“: http://tadej.sopca.com/…/…ga-statistika izpred parih dni, tokrat pa vas kot prvo podobno obveščam, da se je ta moj blog začel pojavljati tudi na millionRSS: http://www.millionrss.com (ki je recimo temu RSS direktorij), kot drugo pa spet prilagam screenshote od moje Google Analytics statistike (sem pa sem jih prestavil iz prejšnje objave), tokrat od par dni kasneje, kot v prejšnji objavi, konkretno od 13. aprila 2007.

1. Torej kot prvo naj glede strani “www.millionrss.com” ponovno pojasnim, da je bil moj blog tja dan spet čisto sam od sebe, hočem reči, da ga skratka nisem jaz sam tja “submit-al”, ampak očitno nekdo drug. To, da je moj blog med izbranimi na tej strani, sem podobno kot v primeru strani “razgledi.com” odkril, ko sem na raznih iskalnikih delal iskanja za “backlink-e” do tega mojega Sopca bloga. Med rezultati iskanja sem tako zagledal link do “Tadej: spletne objave site details and rss feed Info“: http://www.millionrss.com/…/…/…92242.html page-a, ki vsebuje linke do vseh mojih objav na Sopca blogu.

Medtem ko lahko sami dodate svoj RSS feed na millionRSS direktorij preko page-a “add-my-feed“: http://www.millionrss.com/add-my-feed.php, no, pred tem seveda sami preverite, če ni mogoče vaš blog med že med tistimi, ki jih spremlja ta stran.njimi.

2. In pa kot rečeno še screenshoti od Google Analytics: https://www.google.com/analytics/home statistike (točneje od “Marketer Overview”) od mojega Sopca bloga in od moje “PC domače strani, kakor je bila vidna 13. aprila 2007, screenshote pa sem naredil z eno-dnevnim zamikom, torej 14. aprila 2007. Vedite tudi to, da sem tele screenshote najprej objavil v prejšnji objavi (pod statistiko za 5. in 6. april 2007) pod odstavkom “/DODATEK:”, a sem jih danes raje prestavil v to objavo, za boljšo porazdelitev vsebine pač.

Google Analytics – Marketer Overview, tadej.sopca.com, 13.4.2007:

Google Analytics – Marketer Overview, tadej-ivan.50webs.com, 13.4.2007:

(klikni na slikico za njeno originalno velikost)

Pri prejšnji tako objavi z dokaj detajlno statistiko obiska mojih strani (takrat moje “clarinet.50webs.org” strani namesto “tadej.sopca.com” bloga) naslovljeni “Dodatek: glede pozicije moje domače strani“: http://tadej.sopca.com/…/…moje-domace-strani pa sem sicer namesto GA statistike prikazal statistiko, kakor jo prikazuje izjemno koristen, zanesljiv števec obiskov StatCounter: http://www.statcounter.com (je tudi zastonj, kljub temu pa svojih uporabnikov ne posiljuje z reklamami/oglaševanjem), konkretno je podobno šlo za štiri “thumbnails” screenshote od “Keyword Analysis” in “Recent Keyword Activity” statistike. Ta objava pa je bila tudi sama dodatek k tisti objavi iz 30. januarja 2007 z naslovom “Kakšna je pa pozicija moje domače strani ??“: http://tadej.sopca.com/…/…moje-domace-strani, medtem ko pa je bilo nadaljevanje te objave (s tem mislim tiste čisto zgoraj, linkane kot prve) tista naslovljena “Alexa statistika za Sopca.com/Tobonet.com“: http://tadej.sopca.com/…/…sopcacomtobonetcom.

Vse te objave pa so se velčinoma ukvarjale z mojo “navzočnostjo” na Internetu (torej s pozicijo mojih strani in bloga v iskalnikih), pa tudi z drugimi stvari, kot so npr. rezultati iskanj za moje ime, za Sopca blog, za razne ključne besede od posameznih strani in njihove kombinacije itd. V današnji pa pa bom malo več povedal o “StatCounter” števcu obiskov in predvsem o razni statistiki, ki jo prikazuje uporabnikom; konkretno bom postal screenshote od “Keyword Analysis” in “Recent Keyword Activity” od 4.2 in 5.2 za dve glavni varijanti.

Tadej

One Response to “Moj blog na strani millionRSS, GA statistika”

  1. wowgolds says:

    Welcome to our website for you World of Warcraft Gold,Wow Gold,Cheap World of Warcraft Gold,cheap wow gold,buy cheap wow gold,real wow gold,Power Leveling

Leave a Reply