Anna Wojton in spet dieta in nategovanje

Tale današnja objava je nadaljevanje ene stare objave o neki Margariti Drozd in in nategovantski dieti za hujšanje, ki pa je čisto tako mimogrede tudi ena od najbolj obiskanih objav na tem mojem blogu. Za večino od obiskov pa sta kriva iskalnika “Google” in “Najdi-si”; jah, očitno veliko Slovenk (vsaj predvidevam, da to zanima bolj ženske) potem dejansko preveri na WWW-ju glede tega, kar preberejo v takih očitno dvomljivih oglasih v raznih časopisih in revijah, čeprav se meni tudi to zdi izgubljanje časa, saj je jasno, da je vse to skupaj samo en velik nateg.

Skratka, tokrat ne gre za (kakor zgleda) imaginarno/fiktivno igralko z imenom Margarita Drozd in njeno nategantsko shujševalno dieto, ampak spet za igralko, tokrat z imenom Anna Wojton, od katere shujševalna kura se je zadnje čase začela pojavljati kot oglas v prilogi “Ona” (pa najbrž tudi v “Vikendu”, nisem pa še preveril) od časopisa Delo. No, temu oglasu sem hvaležen vsaj v toliko, ker je spet prinesel nekaj smeha in dobre volje v našo hišo. Jasno v tem smislu: kako je lahko kdorkoli tako neumen, da nasede taki stvari. Da ne govorim o nekem žigu, ki naj bi potrjeval pristnost prej/potem fotografij in pa kako nasploh vse skupaj deluje precej amatersko, od izbire njenega imena, celotnega “intervjuja” z njo, do samih odgovorov v tem intervjuju in tako naprej.

Dalje, za to baje slavno igralko Anna Wojton (itaq, da prvič slišim za to ime), podobno kot za Margarito Drozd pravijo, citiram: “ANNA WOJTON je igrala v 2 filmih, predvajanih na Beneškem filmskem festivalu, na televizijskih zaslonih pa jo lahko vsak dan občuduje več kot 8 milijonov gledalcev.” Hehe, ali vidite to, saj ne morem verjeti??! Torej niti toliko se niso potrudili, da bi vsaj malo priredili ta tekst, res noro!! Glede Margarite Drozd pa še tole: ko sem že omenil v tisti objavi “posvečeni” samo njej (glej link zgoraj), sem takrat z Google-om iskal za besedno kombinacijo “Margarita Drozd” in tako celo res našel neko stran (če se ne motim Poljsko), ki je vsebovala listo poljskih nadaljevank/filmov, kjer naj bi igrala neka “Margarito Drozdi” (z dodanim “i”), vseeno pa to še nič ne pomeni, kajti čisto možno je namreč, da je bila ta stran tudi sama “fejk” stran!!

Enivej, tako sem tudi zanjo (torej za Anno Wojton) na angleški varijanti Google-a naredil iskanje za kombinacijo “Anna Wojton” (slovenski Google namreč ne vrne nobenega rezultata za to iskanje) in podobno kot za iskanje za “Margarita Drozd” se v rezultatih iskanja to ime pojavi na nekaj poljskih, očitno celo res s filmom povezanih straneh in pa na 3 poziciji celo link do njej posvečene strani na poljski varijanti strani “Wikipedia”. Še enkrat pa: to, da celo res obstaja nekaj takih strani nikakor še nič ne pomeni samo po sebi.

Tadej

4 Responses to “Anna Wojton in spet dieta in nategovanje”

 1. [...] You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your ownsite. [...]

 2. Mety says:

  Ej prečekiri mal po svetovnem netu o tej Anni jst bm sporobala tablete ker verjamem u to mi bjo že vrnal keš če ne bo oky konc koncev tk lahka kerga tožm!!! Sam diete zame niso to so zame edin način! Lej ko bm sprobala ti sporočim kak bo oky?

  lep dan

 3. tadej says:

  Poglej Mety, ko praviš: “Ej prečekiri mal po svetovnem netu o tej Anni…“, a s tem hočeš mogoče reči, da si ti to naredila (torej prečekirala)??! Drugače pa, saj nič ne trdim kot 100%, sem samo izrazil svoj resda zelo globok dvom v, ehmmm, kako naj se izrazim, resničnost in zmožnost/efektivnost te konkretne diete. Če pa še, kot praviš, dobiš denar nazaj v primeru nezadovoljstva (brez kakšnih “cak” seveda), potem pa toliko bolje. Pa nadvse lep dan želim tudi tebi!!

  Tadej

 4. tadej says:

  Uau, tole je pa prov noro. V prilogi “Vikend” k časopisu Delo z dne 16.11.2007 je bil na prvi strani oglas čez celotno stran za neke kapsule z imenom “Trim Activ“, kjer med drugim piše: “- skrbno varovana skrivnost znanih manekenk, igralcev, TV osebnosti in športnikov.“, ampak pazi, če bi to res bila skrivnost, kako potem, da jo oglašujejo tukaj v tej reviji??! Pravtako pa piše tudi: “… je povedala znana osebnost, ki je preveč slavna, da bi lahko razkrila svoje ime.“, mislim “preveč slavna“, res za crknt!!

  Tadej

Leave a Reply