Dodatek: moj blog in pomanjkanje obiska

Glede na veliko število večinoma sarkastičnih komentarjev v prejšnji objavi o mojem blogu in pomanjkanju obiska na le-tem, pač mislim, da je nujen en krajši dodatek, v katerem bom še enkrat pojasnil par pomembnih stvari. No, sicer vse to piše tudi na Blog: Sopca intro strani, pa itak vem, da nihče ne bere teh strani. V enem stavku pa: jaz pišem ta moj blog v večini izključno zase in pa za tistih nekaj mojih dobrih prijateljev, za katere vem, da ga berejo, za druge pa se mi kratko malo jebe, v smislu seveda, če jih moti moj način pisanja itd.

V glavnem, kot sem že večkrat napisal tule na tem mojem blogu (npr. v tejle objavi, v kateri sem pisal o mojem osebnem mnenju glede t.i. slovenske blog scene), se zavedam, da imam zelo specifičen oz. nenavaden stil pisanja bloga, pa tudi zelo poseben oz. nestandarden način formatiranja besedila itd. Vse to pa je posledica večih mojih osebnih obsesij in je tako pisanje bloga (na točno tak način) neke vrste terapija, vsaj tako jaz jemljem vse skupaj.

Tule spodaj pa imate tri variante izsekov iz parih objav (kjer sem skratka vse to že omenil), ki se tičejo točno tega, kar sem zgoraj napisal.

In pa da pojasnim, kar se tiče mene in mojega bloga (kot sem že nekajkrat napisal): jaz pišem tale moj blog v veliki večini za sebe (ja vem, malo celo egoistično), to pa počnem predvsem zato, da stvari/ideje, kot temu sam pravim, ne gredo v “pozabo”. Seveda pa ga pišem tudi za tistih nekaj mojih dobrih prijateljev, za katere vem, da ga vsaj relativno redno berejo. Medtem ko moram reči, da se mi za druge kratko malo “jebe” – :D , če se smem tako izraziti. To sicer nikakor ne pomeni, da nisem vesel dodatnih obiskovalcev, s tem sem hotel reči samo to, da zaradi njih ne mislim niti malo prilagajati načina pisanja oz. spreminjati teme, o katerih pišem. /OPOMBA: Glede mojega stila pisanja, tematik in samocenzure (torej kako daleč bom šel pri osebni izpovedi itd.) pa: pišem pač v nekih mejah, ki sem jih postavil že na samem začetku bloganja.

Tole, kar boste vsak hip prebrali bo morda zvenelo malo “nevljudno” (in mogoče celo “vzvišeno”), skratka gre za to, da se izjasnim, da se meni bolj kot ne jebe, kaj si vi (torej “vi”, moji obiskovalci, oz. vsaj večina med vami) po raznih mojih objavah bolj kontroverzne vrste mislite o meni in o vsem, npr. če se vam to zdi narobe, žaljivo do koga itd. Kot sem namreč že večkrat omenil, jaz pač samo izražam svoje misli/mnenja, medtem ko je tale moj blog v veliki večini pišem pač za tistih nekaj mojih dobrih prijateljev, za katere vem, da ga relativno redno berejo in da jih teme v teh objavah zanimajo, ali jih vsaj načeloma ne motijo. Seveda, če pa pač še kdo drug kaj prebere, me to jasno nikakor ne moti (v bistvu prav nasprotno, celo vesel sem), samo kot rečeno se mi bolj jebe za to, kaj si potem mislijo/mislite o vsem; veliko več o tem si lahko prebreš/preberete v eni od mojih objav z naslovom “Moje mnenje glede t.i. slovenske blog srenje“: http://tadej.sopca.com/…/…slovenske-blog-srenje tule na mojem Sopca blogu.

Čeprav bo tole zvenelo malo “nevljudno” in morda celo “vzvišeno”, naj vseeno še omenim, da se mi bolj kot ne jebe za to, kar si vi, moji obiskovalci (no, vsaj večina od vas) po teh raznih mojih kontroverznih objavah mislite o meni in o vsem tem, če se vam to zdi narobe itd. Jaz namreč le izražam svoje, pač tudi bolj intimne misli (sem tudi dosti “občutljiv” človek nasploh), tale moj blog pa v veliki večini pišem pač za tistih nekaj mojih dobrih prijateljev, za katere vem, da ga redno berejo in da jih to zanima oz. jih vsaj take objave načeloma ne motijo. Če pa pač še kdo drug kaj prebere, me pa to seveda ne moti; nasprotno, celo vesel sem, samo kot rečeno, se mi bolj jebe za to, kaj si potem mislijo/mislite o vsem skupaj.

Še enkrat pa: tisto napisano zgoraj v uvodu pa jasno ne pomeni, da ne vidim rad, da je blog obiskal še kakšen “dodaten” obiskovalec (heh, v bistvu je ravno nasprotno, skratka da sem vesel ekstra obiska), se mi pa, kot rečeno, jebe za to, kaj si potem mislijo o mojem načinu pisanja itd. in ga seveda zaradi njih (mi res na kraj pameti ne pride) nikakor ne mislim spreminjati!!

Tadej

153 Responses to “Dodatek: moj blog in pomanjkanje obiska”

 1. urska says:

  ja, res, malo bi se lahko sprostil.

 2. Kobrowsky says:

  @tadj, klemn:
  Napeljevanje na uporabo drog je v naši državi, če se prav spomnil, ševédno kaznivo. Ta link pošiljam na policija.si

 3. urska says:

  ej pa ti si res obremenjen…

Leave a Reply