Dodatek: moj blog in pomanjkanje obiska

Glede na veliko število večinoma sarkastičnih komentarjev v prejšnji objavi o mojem blogu in pomanjkanju obiska na le-tem, pač mislim, da je nujen en krajši dodatek, v katerem bom še enkrat pojasnil par pomembnih stvari. No, sicer vse to piše tudi na Blog: Sopca intro strani, pa itak vem, da nihče ne bere teh strani. V enem stavku pa: jaz pišem ta moj blog v večini izključno zase in pa za tistih nekaj mojih dobrih prijateljev, za katere vem, da ga berejo, za druge pa se mi kratko malo jebe, v smislu seveda, če jih moti moj način pisanja itd.

V glavnem, kot sem že večkrat napisal tule na tem mojem blogu (npr. v tejle objavi, v kateri sem pisal o mojem osebnem mnenju glede t.i. slovenske blog scene), se zavedam, da imam zelo specifičen oz. nenavaden stil pisanja bloga, pa tudi zelo poseben oz. nestandarden način formatiranja besedila itd. Vse to pa je posledica večih mojih osebnih obsesij in je tako pisanje bloga (na točno tak način) neke vrste terapija, vsaj tako jaz jemljem vse skupaj.

Tule spodaj pa imate tri variante izsekov iz parih objav (kjer sem skratka vse to že omenil), ki se tičejo točno tega, kar sem zgoraj napisal.

In pa da pojasnim, kar se tiče mene in mojega bloga (kot sem že nekajkrat napisal): jaz pišem tale moj blog v veliki večini za sebe (ja vem, malo celo egoistično), to pa počnem predvsem zato, da stvari/ideje, kot temu sam pravim, ne gredo v “pozabo”. Seveda pa ga pišem tudi za tistih nekaj mojih dobrih prijateljev, za katere vem, da ga vsaj relativno redno berejo. Medtem ko moram reči, da se mi za druge kratko malo “jebe” – :D , če se smem tako izraziti. To sicer nikakor ne pomeni, da nisem vesel dodatnih obiskovalcev, s tem sem hotel reči samo to, da zaradi njih ne mislim niti malo prilagajati načina pisanja oz. spreminjati teme, o katerih pišem. /OPOMBA: Glede mojega stila pisanja, tematik in samocenzure (torej kako daleč bom šel pri osebni izpovedi itd.) pa: pišem pač v nekih mejah, ki sem jih postavil že na samem začetku bloganja.

Tole, kar boste vsak hip prebrali bo morda zvenelo malo “nevljudno” (in mogoče celo “vzvišeno”), skratka gre za to, da se izjasnim, da se meni bolj kot ne jebe, kaj si vi (torej “vi”, moji obiskovalci, oz. vsaj večina med vami) po raznih mojih objavah bolj kontroverzne vrste mislite o meni in o vsem, npr. če se vam to zdi narobe, žaljivo do koga itd. Kot sem namreč že večkrat omenil, jaz pač samo izražam svoje misli/mnenja, medtem ko je tale moj blog v veliki večini pišem pač za tistih nekaj mojih dobrih prijateljev, za katere vem, da ga relativno redno berejo in da jih teme v teh objavah zanimajo, ali jih vsaj načeloma ne motijo. Seveda, če pa pač še kdo drug kaj prebere, me to jasno nikakor ne moti (v bistvu prav nasprotno, celo vesel sem), samo kot rečeno se mi bolj jebe za to, kaj si potem mislijo/mislite o vsem; veliko več o tem si lahko prebreš/preberete v eni od mojih objav z naslovom “Moje mnenje glede t.i. slovenske blog srenje“: http://tadej.sopca.com/…/…slovenske-blog-srenje tule na mojem Sopca blogu.

Čeprav bo tole zvenelo malo “nevljudno” in morda celo “vzvišeno”, naj vseeno še omenim, da se mi bolj kot ne jebe za to, kar si vi, moji obiskovalci (no, vsaj večina od vas) po teh raznih mojih kontroverznih objavah mislite o meni in o vsem tem, če se vam to zdi narobe itd. Jaz namreč le izražam svoje, pač tudi bolj intimne misli (sem tudi dosti “občutljiv” človek nasploh), tale moj blog pa v veliki večini pišem pač za tistih nekaj mojih dobrih prijateljev, za katere vem, da ga redno berejo in da jih to zanima oz. jih vsaj take objave načeloma ne motijo. Če pa pač še kdo drug kaj prebere, me pa to seveda ne moti; nasprotno, celo vesel sem, samo kot rečeno, se mi bolj jebe za to, kaj si potem mislijo/mislite o vsem skupaj.

Še enkrat pa: tisto napisano zgoraj v uvodu pa jasno ne pomeni, da ne vidim rad, da je blog obiskal še kakšen “dodaten” obiskovalec (heh, v bistvu je ravno nasprotno, skratka da sem vesel ekstra obiska), se mi pa, kot rečeno, jebe za to, kaj si potem mislijo o mojem načinu pisanja itd. in ga seveda zaradi njih (mi res na kraj pameti ne pride) nikakor ne mislim spreminjati!!

Tadej

153 Responses to “Dodatek: moj blog in pomanjkanje obiska”

 1. Kobrowsky says:

  Tóje skortkó kovgo stilni, kije nebóm imenoval Pr’Katrci, naročiš kalamare sponfritom, pati ponfrit prinesó šelé, kokala mare žépo jéš.
  Uška, tisi kalamari brezpon frita!

 2. urska says:

  Saj, noben človek me ni nikdar tako žalil, ampak mislim, da sta šla res tako daleč, da sem čisto iz sebe.

 3. Kobrowsky says:

  Česi izsebe, sepa órng pogléj, pase malza misl nadtém kardélaš meni Innini. Posluškakšen mójko mat, para zmisl, ka kósemse ta kratpo čutu, kosemga délov. Inra zmisl tut zara TKÓGA se mseta kópo čutu.
  Mavra zmisl.

 4. Nina says:

  mogoče res rabš it mal iz sebe, pa na svet kdaj probat pogledat še z drugimi očmi

 5. Kobrowsky says:

  @Nina:
  Mogóče stujimi. Imam občutek, dami hóče spraskat moje, dane bómveč glédal njénih filmov inkomen tiral kaj, karji nebi pasalo.

 6. tadej says:

  @Nina: Sem slučajno opazil tale delček tvojega komentarja, ko sem prejle preletaval nove komentarje; pa odkod pravzaprav tebi, da se jaz “pritožujem, da imam premalo obiska??! Daj vsaj preberi objavo (ker sem jasno poudaril, da to ni to, tudi spodaj v enem od mojih komentarjev), da boš vedela o čem govoriš/kaj komentiraš…

  Drugače pa, spet moram prebrati ta zadnji “set” novih komentarjev, predno bom lahko še kaj relevantnega povedal, sebi in mojemu stilu pisanja v bran seveda – ;) !!

  Tadej

 7. urska says:

  Zadnjič ko sem gledala slon in sadež sem vidla da mata iste fore kot ti…al sta tok netalentirana, da morata posnemat po tebi, al pa…

 8. Kobrowsky says:

  @Uška.
  nevém kómu jebló tóna ménjen, prósim čejavno povéš, kóga žališ, dabómo védli, kote bómo tožili.
  Hvala.

 9. falka says:

  lol tadej sam “delčke” uspe lovit tok ste se užgal

 10. tadej says:

  @Nina: No, pa da bom bolj jasen, da ne bo razloga za novo zmedo; pri vsem skupaj je šlo samo za razlog (in to iz “tehničnega vidika”), zakaj so se moje objave nehale pojavljati na Sopca front-pageu, kar je posledično povzročilo (še dodaten, ali kakorkoli že hočeš) upad obiska!!

  Tadej

 11. domn says:

  Če se ne boste nehal žalit med sabo, bom moral zbrisat ta blog!

 12. tadej says:

  Dobro, sicer vem, da sem kot avtor bloga na nek način odgovoren tudi za kommentarje na njem (hmm, čeprav mislim da to področje “pravno” ni čisto jasno); jaz sem npr. v Disklejmer.html pod “Ostala pravila” jasno napisal sledeče: “za vsak komentar odgovarja sam pisec komentarja in tako avtor bloga ne more biti (moralno, pravno itd.) odgovoren za vsebino le-tega.“…

  Zato vaju pač, Kobrowsky in Urška, izključno iz tega razloga (čeprav v bistvu res nerad; ne maram namreč omejevanja izražanja mnenj, pa naj bodo kakršnakoli že) resnično lepo prosim, da ne postata prav nobenega komentarja več, da Domen ne bo izbrisal mojega bloga, skratka naj bo ta moj komentar tudi zadnji pod to objavo, ker res ne bi rad, da bi šlo vse moje pisanje/trud v nič!!

  No, je pa sicer res, da je bilo mojih komentarjev vsega skupaj 5 ali 6 (od skupno 112-ih), pa Domen, kot vidiš jaz osebno tudi nisem prav nikogar žalil. Ehmm, pravzaprav sem edini, iz katerega (no, iz mojega stila pisanja, da bom čisto točen) se je delalo norca, sam pa nisem kot rečeno čisto nikogar žalil oz. se iz njega norčeval, no pa vseeno!!

  Sem pa že v mojem, se mi zdi da prvem komentarju, izrazil obžalovanje, če sem morda sedaj krivec za prepir v Sopca familiji (med zgoraj navedenima osebama), in napisal da upam, da ni ta objava generalno (torej vključno z “resničnim življenjem” itd.) povod za njuno kreganje. Predvsem pa mi prosim vsi skupaj verjemite, da tega nikakor nisem mogel predvideti; ehm, po pravici povedano sem celo pričakoval, da kot ponavadi spet ne bo prav nobenega komentarja – ;)

  P.S. – Še enkrat pa naj ponovim, da je pri prejšnji objave (ki je bila povod za tole), šlo bolj samo za “tehnični vidik” razloga za dodaten upad obiska na mojem blogu in ne za kaj drugega, recimo v smislu, da se pritožujem, ker da naj bi imel (pre)malo obiska, kot je napisala npr. Nina.

  l.p. vsem, Tadej

 13. kai says:

  Tadej, moji posti so krajsi od tvojih, veš :)

 14. kai says:

  Aja, zaklen komentarje. Bo najboljs za use.

 15. urska says:

  Domna sem vprašala in je rekel, da mi dovoli še ta komentar in da zaradi tega ne bo zbrisal bloga:

  Upam, dragi Tadej, da si delaš backup, saj potem lahko blog objaviš tudi kam drugam.

  Kar se tiče našega prepiranja, Domen je znorel po mojem zato, ker se jaz kot njegova dolgoletna prijateljica, kregam z Nino, ki pa je njegova punca. Kobra mu itak ni bil všeč in ga je prenašal le po sili. Po mojem mnenju bi najprej izbrisal njegov blog, saj je poln nesmislov.

  Tako da, Tadej, ne skrbi, sigurna sem, da vseh teh objav nisi pisal zaman.

 16. domn says:

  Sej pa nisem tak naci, lol! 1.april!!

 17. Kobrowsky says:

  @Tadej:
  Diskléjmer je stvar, ki bi mórala biti vsem na očém, takórekóč bi mórala biti na naslóvnici tvojega bloga, da bi ga vsak prebral, še préden bi védel v kaj se spušča. Na žalost te dejstvo, da diskléjmer ni takoj očitno viden in da mnógi ne vedo, kaj poméni Diskléjmer (tudi sam sem tó ugotovil šele, ko sem doumél, da je “Diskléjmr” fonétičen zapis angléške beséde “Disclamer”), še manj pa jim je jasen tisti .html nakoncu. Blog je tvój in ménim, da je tudi dél krivde za tó, da se je par ljudi nasmrt skrégalo, tvoje.
  Ne rečem, da bi móral Dómen izbrisati tvój blog, ker je en zapis povzročil takšne peripetije. Tó je takó, kot da bi rékel, da je nacizem slab, ker je en nacist skuril vse žide.

  Vém, da tó ni bil od začetka namen tvojega bloga ali tebe, zlagal bi pa se, če bi rékel, da nisem posumil v tó, da si namérno izzval pretep med menój in uško stém, ko si se enkrat postavil na mojo, drugič na njéno stran. Sevéda vse zaradi téga, ker sem kritiziral tvój način pisanja, urška pa tudi. Ne rečem, da je tó rés, ampak v mojih očéh takó izgléda.
  Pa brez zamére.

 18. Kobrowsky says:

  @Urška:
  Hvala, kersi dokazala svoje ritovlézništvo spét. Tudi jazbi marsikaj dómna vprašal, panóčem izpasti patétično, kot ti, dase takóle zatékaš k višjim inštancam po pomóč in podpóro. Sploh pa bi móral dómen kot upravitelj sopce nevtralno nastopiti in rés žalostno od njega, da je stópil na tvojo stran. Zató bóm tudi jaz napisal še en, prvi izmed mnógih zadnjih komentarjev, ki bódo sledili, ker bóš iméla verjétno mnógokaj zapri pómniti, ta kóko tpona vadi.
  Pa, urša, dómen meni nikoli posilil, niti nisem jaz njega. Intóni obramba, tóje golo desjtvo. In ne golov spolnem smislu, ampak pač. Ini zposilstva seniza zaje bavat, jazbibil žéksoraj posiljen (posilil bime lahkó en Avstrijec), pana ža sréčo (tvojo žalost) nisem bil inti zdajne mórem povédati, ka kótó je. Si gurno pani sméšno. Patudi dómen tela hkótóži, kersiga označila s P. In čeje zate glasba nesmisle, potém… Kajpa tipo slušaš, verjétno tisto tuctuc nabijanje v KMŠ pa Global. Intóje zateglazba. Ali Matónik Hramónik mogóče. Sevéda, klavir je žé star več stó lét in je avt. Valda, ti sipa tkó zló in, čehódiš narasprodaje insi kupuješ premajhna obla čila, dati ritven gléda. Tóje dones in, ritkazat, pajóške. Ampak kmalbó avt inbó klavir spét in, takrat tibópa žal, kobódo IN ljudjé brali, kajsi govorila ostvaréh, kiso IN, čeprav takrat šeniso ble inso vsi poniževal klavir, sam nobenpa nitéga napisal, dase ohrani zaka snéjše čase. Tipa si. Intibó žal. Paitak Jenina bólj in, kerhód poraspro dajah, tipa nóčeš znjó ino čitno kupuješ iz katalógov lanskih, dadobiš dost pocén, pašezmér loh rečeš “jesne hódm narasprodaje, postaro, čip róbo”. Ure snicpa…

  In ja, Tadéj, nisi pisal zaman, čene drugega, simipo magal spreglédati, kakšna Jeurškav re snici.
  Hvalati zató. Ré shvala.

 19. Kobrowsky says:

  @Indómn:
  Indómn, tise hécas, ampak mogóče bibiló rézdobro kakšenblog pobrisati, pastémne mislim Mojega ali Tadéjevega. Létóliko zavra zmislek. Narédilbóš sevéda posvoji vésti, karje tudi prav terte tudi sampo zivam, dara vnašpo svoji vésti.
  Čejepa vsetó prvoaprilska šala, koci pisal žéna svojem “Sopca blog” blogu (http://domn.sopca.com/) v objavi “Kréganje” (http://domn.sopca.com/2008/04/01/kreganje/), teje pala hkósram, dase iztakih résnih stva rinor čuješ. Inprósimte, čeurški prepo véš, da olamožuje mojo umétnost innaj najprej pomede pre cvojo, préden pométa pre dmojo, kjérpa splo hnisme ti. Si cerjibóš zbrisal blog. Četéga nesto riš, bómšelna siól, kjérblogerjem kocem jaz zabloganje plačujejo, nepa zastónj, kot tópo čnemo nasopca blogu. Tudi tadéju predlagam isto, urški papre dlagam, najgré blogat nado méno, kije ni hčene pozna, npr. urska.fdjfreegrehgdfdgsdlfglsjdljlj.info

 20. tadej says:

  No, če je bila vse skupaj (glede brisanja mojega bloga) res le 1-aprilska šala, potem naj si dovolim le še tole…

  @Kobrowsky: Samo glede tega, ko si napisal, da sicer verjameš (oz. konkretneje, da celo veš, kot si napisal), da v originalu moj namen ni bil izzvati prepira med teboj in Urško, da pa vseeno sumiš, da sem to kasneje (namerno/zavestno) povzročil s tem, ko sem se enkrat postavil na mojo, drugič pa na njeno stran, te sprašujem: povej mi no prosim, kdaj točno (torej kje v besedilu si to zasledil) pa naj bi to po tvojem naredil (se postavil na t.i. “tvojo stran”)??! Ker kakor jaz stvar vidim (ali čutim, če to je tako morda bolj razumljivo), jaz že od vsega začetka nisem bil niti malo na tvoji strani, glede npr. na tvoja norčevanja iz mojega stila pisanja v preteklosti itd.

  P.S. – Še enkrat pa ponavljam tudi moje že večkrat zastavljeno ti vprašanje (na katerega do sedaj še nisi odgovoril), namreč: kako to, da mi od vseh Sopčanov ravno ti to očitaš (oz. se zaradi tega delaš norca iz mene), ko pa imaš vendar tudi ti (in samo ti, poleg mene tu na Sopci) milo rečeno totalno nenavaden/neberljiv način pisanja, res prosim no, daj izjasni se že enkrat glede tega!!

  Tadej

 21. urska says:

  Glede mojega vritolezništva.

  Jaz sem takoj na začetku rekla, da mi ni povsem jasno, zakaj Tadej piše tko kot piše.

  Tadej: mislim, da kobra misli postavljanje na njegovo stran, ko se nisi povsem strinjal z mano (in jaz s tabo).

  Sumim pa, da je stil pisanja, kot ga uporabljata kobra ali Tadej, dober način, da se človek otrese površnih in lenih bralcev (ali pa ne posebno dojemljivih).

 22. urska says:

  Še en kratek dodatek: Mi je prav žal, da se kobra počuti, kot da ne cenim njegovih sposobnosti, v dokaz, da ni tako, imam doma par posnetih dvdjev z njegovo glasbo. Če bi se mi slučajno sesula mašina, in dvdji prelomili na polovico, ima pa tudi moj prijatelj Vito doma na svojem externem disku backup.

 23. Kobrowsky says:

  @Tadéj:
  Še enkrat ponavljam: Meni se tó, da se prijatelji nasmrt skrégajo nezdi sméšno. Jepa rés, daje bólje biti skrégan, kotpa živétiv zmóti, date nekdó céni, pa tevre snici ne. Sajne vém, ali najti bómhva léžen, ali najse je zimnate. Ševédno pami ničisto jasno, ali siza služen (zamoje spoznanje (vkóliko rjetó pozi tivna stvar)) oz. kriv (zamojo nesréčo (vkólikor jetó nega tivna stvar)), aline.

  Odgovor natvoje prvo de bélov pra šanje patije zastavila žéurška inče ravno senerad strinjam znjó, setókra tmóram. Ampak o čitno me réssov ražiš tudi ti, kota kóle povdarjaš, danisi bilni koli nitimalo namojistrani.

  Gledé norče vanja patóle:
  Židi so grenili ljudém življenje zvisokimi o brésti, po témjim jepa Hitler zagrenil njihovega zvi sokimi tempera turami.

  Q&A
  Q: “Alije Hitler tópo čélza tó, dabise Izžidov norče val?
  A: “Ne, Hitler Ježidom hotel lépo kazati ka kótó je. Hotel jihje postavitiv kóžo mučenih ljudi. Hotelje, dabijih izu čilo.

  Hotel sem, dabi ti uvidel, kakó mučno jebrati tékst, na pisan natana čin. Tójev sekar semhotel do séči. Tipabóš o čitno, takó kakor tudi Židi zadnjih 60 lét, gonil lajno otém, date Kóbra norčuje indasi žrtev.

  Mójna činpi sanja sepa gladko inte kóče bere, česemu léprepu stiš. Čepa hóčeš vsako be sédo pre brati lóčeno odrugih, papačne bóšni kamor prišel. Stémhóčem po védati, dapo sameznik vda našnji družbi nini čvréden, dase šteje nékaj lékot délvéčje sku pine. Inda u pórniki, kakršen siti, nepridejo daleč. Ssvojim stilom hóčem lena slikativ kakšnem svétu ži vimo. Ampak tibime ve rjétno ustrélil, kotje narédil narédnik Mario Teran s Chejem. Hóčem biti tvoja luč, pasem postal tvoja tarča za Métke. Od urške bikaj takega pričako val, odtebe pane. Ah, ne, sepo pravljam. Kajveč pravzaprav nisem niti pričakoval odlju di. Od preklétih ljudi.

 24. Kobrowsky says:

  @Urška:
  Tó, dati nipovsem jasno (nasplošno), žévém. Vése tudi, dasemu jebe zabralce, in očitno semu jebe tudi zanaju. Bóva pač skrégana. Lénih inpo vršnih bralcev résne maram (inza take setudimeni jebe), ampak samse neštejem zalénega inpo vršnega, pasem kljubtému pre bralé parta déjevih objav, kersome rézza nimale (npr. kakó je resetiral računalnik, pa tiste od transvestita).

  @Urška:
  Tiste dvd-je semvidel, kakósijih zagnala podpósteljo, daso butnili obsténo inmalodvómim, dabóš lézla ocpót vsakdan, jihje mala ven inpo slušala. Mo čnódvómim. Tó, dama Pavito doma kópije pazate nepo méni kajdosti, ker po nétu ti verjétno nebó pošiljal 30GB mp3-jev, dati jihpa osébno prinese bópa dlje trajalo, kotpa četijih jaz, kerži vimo očitno parstó kilométrov bližje tebi. Upam, dame nebóš zdaj zajebavala pavsakdan klicala, dasoseti komadi zbrisal, četijih la hkópri nesem. Mo čnó upam, dasene bóšspu stila takónizko. Ampak, kólikor tezdajpo znam, dvómim dasene bóš.

 25. tadej says:

  @Kobrowsky: A mogoče s tem, ko praviš: “Meni se to, da se prijatelji nasmrt skregajo nezdi smešno.“, namiguješ, da se meni (Tadeju, piscu tega mojega Sopca bloga in te zadnje “Dodatek: moj blog in pomanjkanje obiska” objave – ;) ; da se še jaz malo ponorčujem iz sebe/na svoj račun) to vajino kreganje zdi smešno??!

  Kot drugo, še vedno mi nisi jasno odgovoril na zgoraj (in to že večkrat) zastavljeno vprašanje, vse kar je bilo, so bila nekakšna izmikanja in dvoumna besedičenja o čisto tretjih rečeh, ki z vprašanjem nimajo prav nobene direktne zveze (no, morda pa nisem dovolj podrobno prebral zadnjih dveh tvojih komentarjev, v tem primeru pa se ti že vnaprej opravičujem); zato samo toliko o Kobri in njegovem ne-zavijanju stvari v celofan, Nina.

  P.S. – Kot čisto zadnje pa, a veš Kobra, da te sploh ne sovražim (to, da se norčuješ iz mene sem že večkrat v preteklosti sprejel s humorjem, namesto npr. z užaljenostjo itd.), pa če mi verjameš ali ne!!

  Tadej

 26. urska says:

  Eh kobra povsod vidi duhove.

 27. Krof Drakula says:

  @urska: To lahko potrdim tudi iz lastnih izkušenj (videvanje ektoplazemskih entitet, namreč), in ne samo to – Kobrowsky vidi tudi mnogo tega, česar drugi ne vidijo.

  Verjetno so mu zato tudi vzeli vozniško. Oz. je potekla in tega ni opazil pravočasno. Kakorkoli že, je nekaj na tem. :)

  Aja, kar se pa tiče larpurlartističnega namena tega bloga – če je blog namenjen dokumentiranju “how-to” postopkov, zna to za koga še prav priti, pa četudi gre le za razmišljanje. Vse se da ponucat, če se kdo spotakne obenj. ;)

 28. urska says:

  Ja, larplurlatizem ni več in. Sam pa se mi zdi da kobra tudi včasih ni kaj dosti daleč od tega.

 29. Kobrowsky says:

  Vseje vseje larpurlatističnoo, razn Basni.

 30. Kobrowsky says:

  (in misic)

 31. Morska says:

  Men je pa zmanjkal toaletnega papirja, a bi lahk nekdo šel ponj, k imam usrano rit?
  Hvala

 32. klmn says:

  ti prnesem ud dujenčka pajac

 33. Kobrowsky says:

  Haha, uršaj spizdla, jije zmankal Argo mentov zgléda, hnohoho.

 34. jurska says:

  Kobra, celo VEČKRAT V PRETEKLOSTI si se spravljal na Tadeja, ker ima mogoče malo drugačen humor. Vse skupaj je en višek od nestrpnosti, kar se kaže tudi v tvojem zmerjanju mene, ker so mi tvoji komadi predolgi. Isto ti lahko rečem kot Tadeju – v čem, je fora, da eno stvar razvlečeš bolj kot je nujna in se izživljaš, če pa ljudje nimajo časa in volje tega poslušat. Mislim a ni to v bistvu isto kot pri Tadeju, ki piše tko zato, ker se s tem terapira? In, če je res tko, pol pa ne pričakuj, da bo vsem všeč, sam point je dosežen, če so te komadi bolj sami sebi namen.

  In ti treba nosa vlečt do tal.

 35. Kobrowsky says:

  @urška:
  navšme naene psiholóškefinte luvila, pazda.
  kača.

 36. urska says:

  Kača si ti. Se spominjam, kako sem te neki sprašvala (ker je blo nujno) in si se izvijal ko kača. Pičiš mogoče res bolj slabotno…

 37. Kobrowsky says:

  @Ušrka:
  česene mótim, govo rišo inci dentu, kosi mespraše vala, alibóm Junijon Alilaško, jazsem pahote, dami naroči žban Dido Sajs. O prosti, čene pijem péra. O prosti, rés. Asla botno dapičim? Za kajme papotlej védno to žariš, koti zagro zim, date bómu daril? O čitno simnenja, dajemój pik pre kléto mo čan.

 38. urska says:

  Ne. Spraševala sem te, ali bi odšel z menoj stanovat.

 39. Kobrowsky says:

  Oprosti, čese po čutim ute snjenega v 2×1 sobi. O prosti, čerad kuham inbi imélv sobi šešte dilnik. O prosti, čemam rad nékam svójraču nalnik dat. O prosti. Kobij méla sajkva dra tvéčjosobo.

 40. klmn says:

  pizda vm

  k sm mev js mejhno sobo k še nism mev fleta sm mev 5 računalnikov d k sm včas preveč naklan biv da bi pršov do desktopa al pa de mi je kšnkrt ugasnu ud prazne baterije pa se je vedno najdu en razprostr model, da sm js lah na nega tipkoiv.

  ne mi guvort de mejhna soba ni dost za računavnke. pa vrš vn umare pička.

 41. Kobrowsky says:

  @klmn:
  šuti, tipjanc. tiv sepro bléme re šuje žzalkičem, minauškle pame culiv. tiušta zadn, nakérga semo brnu zareše vanje moji hpro blémov.

 42. Kobrowsky says:

  @uška:
  semkar védel, daje tatvoja tišina za tišje predne vihto. ampa kne skrbi, pri pravljen semna nova po dtikanja inin sinu acije.

 43. urska says:

  dobr mogoče res klemen rešuje z alkičem.

  ampak vsaj rešuje.

 44. urska says:

  In še nekaj, kobra: vem, da si pripravljen, saj je Tadejev blog prvo kar pogledaš ko vstaneš in zadnje, kar pogledaš, preden greš spat. mi je približno jasno, da samo čakaš, da ti vržem kako kost.

 45. tadej says:

  Ehmm, vidim da se je po nekajdnevni pavzi spet začelo jovo na novo – ;) ; no, ampak vi kar dajte, me niti ne moti tako zelo (oz. bolje, me sploh ne, se v bistvu prav zabavam), predvsem pa nočem omejevati izražanja mnenj (kot sem že pri Domnu napisal), pa naj bodo kakršnakoli že!!

  Tadej

 46. urska says:

  vse lepo in prav, ampak kobra gre že res predaleč.

 47. Kobrowsky says:

  @Tadej:
  Vzpodbudno, dase neo bnašaš koddr žava inpo skušaš cenzu rirati lévodésno (precem lévo) vsepo vrsti, ampa kpravničme nisi impresio niral stémda temoje tr pljenje zabava. Véčjifrajer bibil, če biska dilčik.

  @Urška:
  Zadnjakóst jenajslajša.

 48. klmn says:

  ab kdo mau šnopca da se pumirite! edin skuleran je klele tadej!

 49. tadej says:

  @Klemn: Hehe, hvala ti za, ehm, rečmo temu “kompliment” (glede moje “skuliranosti”), sej, kva pa čem drugega??! Drugače pa se men tudi zdi, da Kobri ne bi škodilo malo šnopca, marihuane, ali česarkoli že pač, da se vsaj malenkost pomiri v svoji ihtavosti!!

  Tadej

Leave a Reply