Povzetek dogajanj zadnjih nekaj dni itd.

Ker že tam nekje šest dni nisem prav ničesar objavil (kar ni običajno zame), se bom danes, podobno kot sem naprimer naredil v tej objavi (in pa kakšen teden pred to še v v tejle), ponovno malo razpisal o tem, kaj se mi je kaj dogajalo v zadnjih nekaj dneh, ali bolje rečeno v zadnjem tednu.

Spet, tistega “ta glavnega” vam na žalost ne morem razkriti, ampak neglede na to kaj to je, je stvar potekala bolj ali manj enako kot v prejšnjih tednih. Kar pa se tiče ostalega “življenjskega dogajanja” (jasno, tu seveda mislim na striktno ne-računalniške reči), pa sem se ta zadnji teden dosti “posvečal” enemu od mojih prijateljev, ki ga je “zadela” (oz. bolje, njegovo družino) huda in nepričakovana nesreča. O neki s tem povezani stvari, točneje, o še eni alternativni metodi zdravljenja raka, pa nameravam pisati v enkrat v prihodnjih dneh.

Tudi drugače se v bistvu ni zgodilo nič posebnega oz. omembe vrednega (kot rečeno, te dni sem se družil večinoma bolj samo z enim od mojih prijateljev), morda naj omenim samo to, da sem končno dobil svojo SKB bančno kartico (z 200 limita, juhej!!); končno pa pravim zato, ker mi je namreč niso poslali po pošti na dom (kot je, vsaj zdi se mi, v navadi), ampak sem jo dobil kar tam na “podružnici”, ko sem se šel pozanimati, zakaj mi je vendar še niso poslali.

Kar se pa tiče stvari, ki so povezane z Internetom, sem kot običajno dnevno vsaj enkrat obiskal Facebook, začuda nisem nič postal na Ars OpenForum forumu in sem se nasploh na Internet priklapljal bolj kot ne samo za deset do petnajst minut na dan!!

Oh in pa seveda, danes sem, ko sem gledal za nove objave na Sopca glavni strani, odkril novi blog naslovljen Padej (se že user, no): skretne objave, ki je imitacijski blog, kateri imitira nikogar drugega kot mene samega oz. moj blog; mimogrede, to se je pripetilo tudi (sicer samooklicani) blogerski zvezdi Dajani (bom poizkusil najti link do le-tega), katera je bila zaradi tega blazno ogorčena, kar pa jaz jasno nisem. Edino kar je je to, da če je slučajno res on avtor tega bloga Kobrowsky (ne pravim, da je, sem pa to vzel kot eno od možnosti), potem moram reči to, da je ta osebek očitno res obseden z mano in zasvojen z aktivnim izkazovanjem sovraštva do mojega bloga (npr. glej semle), kar me, torej ta njegova obsedenost, na nek način kar malo “plaši”.

Tadej

7 Responses to “Povzetek dogajanj zadnjih nekaj dni itd.”

 1. urska says:

  Res, tale padej je dokaz za to, da je kobrowsky res malo prismuknjen. Če je to pisal on, seveda. Ampak me prav zanima, kdo se še drug ukvarja tolk s tabo in s tvojim stilom pisanja, kakor on.

 2. Kobrowsky says:

  O, po gléjno! Pa je spéten razlog, dase mene pozo bé hvlači. Naj povém, Tadej, najprej tebi, danesov ražim netebe, netvojega bloga. Téga, dase mene o btóži zavse neprijétnosti téga sveta, semžéna vajen inti neza mérim, za mérim pauški, kivsako prilóžnost (tudi tó) najde zató, dame žali inmi podtika.

  Uška, zaradi téga, kersemse parkrat vtaknil Vta déjev stiljpi sanja, šenepo méni, dasem znjimo pséden indamu posvéčam celóbloge. ZAPIČI SITÓV SVOJO TRAPASTO GLAVO!!!!!11ena

 3. urska says:

  kobra:
  Tadej ni govoril o sovraštvu, ampak o obsedenosti. Ok, res ne mormo vedet, če si to ti, tko da je tole mogoče malo nefer.

  Pa recimo tkole: nekdo (tisti), ki piše padeja, je obseden. In tudi hudoben. Kaj je namen takega bloganja – zafrkavanje iz človeka? Tadej, ne samo da te to ne sme prizadeti, ampak ti lahko celo laska.

  tadej: Če je to kobrowsky, potem si naredil zelo močan vtis nanj. Naj pa te njega ne bo strah, kolikor ga jaz poznam, ne bi muhi skrivil lasu. Če pa to ni kobrowsky, sta pa že dva obsedena s tabo – kobrowsky in še nekdo, kar pomeni, da si naredil vtis na več ljudi in tvojega bloganja zlepa ne bodo pozabili.

 4. tadej says:

  @Kobrowsky: Poglej, jasno sem napisal, da sem to (da si ti avtor tega imitacijskega bloga) vzel samo kot eno od možnosti in če nisi, se ti tudi samo za to (torej za moje špekuliranje) iskreno opravičujem!!

  Razlog, da sem na to pomislil pa je bil predvsem ta, da je avtor “zimitiral” tudi tole objavo (prosim glej semle), ki je tebe zelo “zmotila” in si že v enem od komentarjev naredil neke vrste imitacijo le-te, prav tako pa je bila povod za tvoje prerekanje z Urško v naslednji objavi.

  Tadej

 5. urska says:

  Jah, mislim, da sklepanje o tem, da bi to lahko bil ti, kobra, niti ni tako nelogično. Zanimivo pa bi bilo, da preprosto odgovoriš ali si ali nisi.

 6. Kobrowsky says:

  @Uška:
  Edino kar je je to, da če je slučajno res on avtor tega bloga Kobrowsky (ne pravim, da je, sem pa to vzel kot eno od možnosti), potem moram reči to, da je ta osebek očitno res obseden z mano in zasvojen z aktivnim izkazovanjem sovraštva

  Tó, datéga nigo vóril Tadej, jezgolj špeku lacija. Ta kókot avtorstvo pa déja.

  @Tdje:
  Nisemi tréba opra viče vati. Česemi nevpra vičijo lju djé, ki jiho sébno po znam, tudi tvojega o pravi čila nerabim. Pravzaprav, dókler semi nevpra viči urška, ne spréjmem pravno benega o pravi čila več. Niti papeževega!

  @Uška:
  Kar špeku lirajte. Splohpa – ta blokmi jeta kóvšéč, dačega nisem jazna pisal, siže limda biga (folšija), čepa semga, no, polpa…

  Puščam va svne védnosti.

  p.s.
  Upam, danebó nastala šeimi tacija nata post, sajne dvómim, dabibil tóza vazdo kaz.

 7. urska says:

  Ne vem točno, za kaj bi se opravičevala. In tudi, zakaj ne sprejmeš tadejevega opravičila (čeprav ti ni nič naredil itak).

Leave a Reply