Američani in njihov pogled na ostali svet

Tokrat pa samo ena totalno zabavna slikica v zvezi s tem, kako Američani vidijo svet okoli njih (no, s tem mislim seveda samo na prebivalce U.S.); za nekaj na nak način podobnega, pa si oglej tole objavo, pač, podobnega v tem smislu, da je tudi ta objava vsebovala izključno slikice, heh no, jasno tudi z nekaj spremnega teksta.

Skratka brez nadaljnega nakladanja, tule spodaj imate omenjeno .png slikico v thumbnail-obliki (zato kot vedno: klikni nanjo za orig. velikost), ker je pač prevelika, da bi jo objavil v njeni originalni velikosti.

World According to USA - World-According-to-USA.png World According to USA v2 - World-According-to-USA-v2.jpg

/DODATEK: Danes, 20.8.2008, pa sem na računalniku odkril še eno varianto te sličice (ki sem jo očitno tudi enkrat zdownloadal), dodal pa sem jo zgoraj poleg prve, torej ta nova je ta desna v zgornji tabeli.

In to je torej nekako to (ali drugače povedano, vse za danes), pa prav lep pozdrav do prihodnjič. Aja in pa bajdvej, včeraj sem imel roj. dan (točneje, deset minut do polnoči) in sem tako danes star že celih 28 let!!

Tadej

One Response to “Američani in njihov pogled na ostali svet”

  1. tadej says:

    Naj vas še s komentarjem opozorim, torej predvsem tiste, ki ste že prebrali to objavo (in videli priloženo slikico), da sem 20.8.2008 na trdem-disku odkril še eno tako podobno sličico (malo drugačna varianta ta prve), ki sem jo očitno tudi enkrat zdownloadal, postavil pa sem jo poleg ta prve/originalne, tako da je sedaj ta nova ta desna v naknadno (prej namreč zanjo ni bilo potrebe, ker je bila pač samo ena slikica) ustvarjeno tabeli.

    Tadej

Leave a Reply