Ta blog ima danes svoj 2. rojstni dan

Moj blog praznuje danes svoj 2. rojstni dan, ufff, res prav neverjetno kako hitro teče čas!! Je pa ta objava nadaljevanje podobnih dveh prejšnjih “praznovalnih” objav in sicer od tiste, ko je moj blog praznoval eno leto in tiste, ko je praznoval pol leta od svojega nastanka 12-ega oktobra (heh, sedaj že daljnega – ;) ) leta 2006.

To obletnico 2. let pa bom, tako kot v objavah omenjenih zgoraj v uvodu, spet izrabil za kratko (in vem, za večino obiskovalcev po vsej verjetnost nezanimiv opis zgodovine mojega bloganja, pač, ker res ni kaj velikega za dodati k samemu “obvestilu” o tem jubileju, kot da pač omenim obletnico (da je danes to dan) in je to potem pač to.

In pa mimogrede, po objavljenju tele objave, ki jo pravkar berete, mi sedaj pod “Latest Activity” (t.i. “spam” komentarji jasno niso všteti, tistih je namreč po moji grobi oceni čez 2000) v WordPress Dashboard-u piše sledeče:

Blog Stats

There are currently 216 posts and 686 comments, contained within 36 categories.

Skratka, tukaj na Sopca.com blogam od oktobra 2006 dalje (čisto prva uvodna objava pa je bila tale), prej pa sem od leta 2005 naprej blogal na VOLJAblok-u. Sam blog je bil naslovljen “Tadej na-liniji: razne objave” (prvo objavo sem objavil 27.07.2005), je bil pa konec leta 2007 omenjeni blog-portal ukinjen, tako da link od bloga sedaj zredirekta na TUŠ TELEKOM spletno mesto. Zato pa imate tule link do direktne strani od tega mojega bloga na Internet Archive, ki vsebuje listo 18-ih posameznih arhiviranih “stanj” (za več o tem glej tole objavo) bloga od 2006 do 2007.

Aja in pa v tem smislu (pregleda dogajanja v zvezi z blogom) pa je dosti zanimiva tudi zadnja objava v letu 2007, v kateri sem podal kratek pregled dogajanja (v smislu zanimivih objav) v letu 2007 na blogu.

P.S. – Čisto za konec pa še tole: o mojih ostalih blogih, torej o tistih v angleškem jeziku, pa tistih, v katerih ne postam več itd., pa govori “Blogi: moji drugi” stran; na stran z listo vseh pod-strani na tem blogu pa lahko pridete tudi preko linka “Moje blog strani” v levem sidebaru takoj pod “Feedburner RSS” linkom.

Tadej

3 Responses to “Ta blog ima danes svoj 2. rojstni dan”

  1. fet says:

    čestitam za 2 leti :)

  2. GM says:

    Tvoj blog je edini. ki ga ze dve leti redno berem.
    Tudi jaz cestitam za dve leti.

  3. [...] v vrsti “praznovalnih” objav; pred njo je bila tista leta 2008, ko je blog praznoval dve leti, potem pred to je bila tista leta 2007, v kateri sem obeležil eno leto njegovega obstoja, čisto [...]

Leave a Reply