Moje življenje v zadnjih 2 oz. 3 tednih

Za današnjo objavo sem si ponovno, kot sem naprimer naredil že v tej objavi iz sredine meseca maja in pa tudi v tejle iz konca aprila (obe pa sta iz tekočega leta 2008), zamislil, da bi se malo razpisal o dogajanju iz mojega življenja od zadnjih 2, 3 tednov. Zadeva pa je na žalost spet taka, da pa, četudi si še tako želim, ne morem povedati (pač, zaradi določenih razlogov), kaj je tisto “ta glavno”, kar počnem nekje zadnja 2 tedna.

Kot dokaj posebne vrste dogodek vam moram povedati, da sem pred kakšnim dobrim tednom šel na razgovor za službo na “SOSED.si” (glej tudi tale twit), ki je potekal neverjetno dobro in imam nasploh zelo dober občutek glede vsega skupaj. Sam razgovor pa je bil ločen nekako na dva dela: eno je bilo čisto tako na splošno o meni (da me skratka “izpraševalec” spozna, kakšna oseba sem, s čim se ukvarjam itd.), drugo pa jasno glede mojega računalniškega znanja, in moram reči, da sem tega človeka res vidno fasciniral z le-tem. Problem je edino v tem, da kot je sam rekel, pri njih računalniška pomoč na domu (v smislu inštalacije operacijskih sistemov in strojne opreme, odstranjevanje virusov itd., kar pač sam najbolje obvladam), ni glavna stvar, ampak da celih 40% dela vzame postavljanje t.i. “računalniških mrež”, s čimer pa jaz res nimam takorekoč nikakršnih izkušenj. Kakorkoli že, rekel mi je, da naj se ne sekiram preveč, če ne bom dobil dela sedaj “v prvo”, namreč da se lahko zelo verjetno zgodi, da me bodo poklicali že čez kak mesec ali dva, do takrat pa naj bi se malo bolj podrobno seznanil z zgoraj omenjenim področjem.

Sicer se pa v tem času niti ni zgodilo (samo običajna druženja z mojimi prijatelji, jesenski sprehodi itd.) nič kaj zelo posebnega in vrednega omembe, kot edino nenapovedano reč bi omenil samo to, da je imela v tem času moja psička Ariel operacijo (ki je bila kar draga: 280 in še pred tem 50 za prvi/osnovni pregled s punktiranjem in analizo vzetega tkiva), pri čemer so ji odstranili dve sicer benigni bulici, eno pod pazduho in eno na zadnji tački. In pa tudi tokrat sem ji šive vzel ven kar sam (in s tem tudi prihranil nekaj denarja), kajti točno vem kako se mora to reč opraviti in skratka tega veterinarka ne bi opravila nič bolje, kot sem jaz.

Tadej

Leave a Reply