Blogi: moji drugi

Torej, imam kar nekaj svojih že obstoječih blogov, velika večina (oz. vsi razen enega) pa so napisani v angleškem jeziku. Ta en blog v slovenskem jeziku je moj stari in od kar sem član Sopce “zapuščeni” blog na VOLJAblok portalu (ali tudi “Volja” oz. “Voljatel”), ki je naslovljen “Tadej na-liniji: razne objave“, tega pa bom zdaj očitno začel “zapostavljati”, ker bo moj glavni “slovenski” blog od sedaj naprej tale na Sopci. No, mogoče bom tu pa tam objavil še kakšen res dober vic ali kaj podobnega. Drugače pa sem na njem začel objavljati 27.07.2005 leta 2005

Medtem ko sem pa v “events” sekciji na na moji domači strani, ki je tudi neke vrste blog (sicer tudi v angleščini), začel objavljati že 19.2.2005. Aha, tole je link do čisto prve strani events1.html, sedaj pišem že v desetega po vrsti (še link: events12.html), medtem ko je sama stran “online” nekje od konca leta 2002, ali začetka leta 2003.

In pa še prekopirana lista linkov (pustil sem jo v izvirni obliki, kakor je bila vidna prej pod “Strani, blogi” sekcijo v desnem sidebar-u), preden sem jo kar temeljito spremenil.

Strani, blogi

Glavna stran
Klarinet stran
Moja PC stran
– — — –
VOLJAblok Blog
Senserely Blog
kuro5hin Diary
– — — –
Spread Firefox
writingUp Blog
CastleCops Blog
Yahoo 360 Blog
– — — –
“events1.html”
več: “events11.html”

Kot zadnje pa še par primerov zgoraj omenjenih blogov v angleščini; taka sta naprimer moj blog na spletnem portalu Senserely in blog na portalu writingUp, ki pa sta sicer več ali manj ista (en ima recimo za polovico več objav), tukajle sta pa seveda še direktna linka do teh dveh mojih blogov, torej najprej do prvega naslovljenega “Senserely – tayiper’s blog” in do drugega “writingUp – tayiper’s blog“.

Seveda pa imam kot rečeno res še veliko drugih, nekako bolj “community oriented” blogov, recimo na straneh “CastleCops”, “kuro5hin”, “Slashdot”, “Spread Firefox”, “TechRepublic”, “Yahoo-360″ in tako dalje, res pa je, da na marsikaterem od naštetih blogov ne objavljam več tako pogosto (kot sem naprimer v preteklosti), ali pa sploh ne več. Pač, nekateri so bili preprosto premalo obiskani (da bi se splačalo truditi z objavljanjem na njih), drugi spet so bili ukinjeni od strani same itd. itd., itak pa so tudi v tem primeru marsikateri od teh vsebovali podvojene objave. Za linke do teh mojih ostalih blogov pa glej “intro.html” dokument na moji glavni domači strani, ali pa linke v desnem stolpcu pod “Strani, blogi” sekcijo.