Tadej: spletne objave - Glavno.html


Nekakšen uvod v ostale tri dokumente pod "Legalno" sekcijo.

Glavno razno:

        - Avtorjev novi blog na Sopca.com strani, v njem pa piše o sledečih rečeh/temah: razne izkušnje z računalnikom (programi, programiranje, operacijski-systemi in konfiguriranje, avtomatizacija, splošno optimizacija), webkodingom/webdizajnom in podobnim in pa tudi čisto splošne stvari, kot so naprimer avtorjevi osebni pogledi na družbo, svet in politiko, potem avtorjeva mnenja glede aktualnih dogodkov oziroma novic, konec koncev pa tudi raznorazna avtorjeva razmišljanja o življenju, filozofiji in ostalih takih zadevah.

        - Nekatere pravice pridržane (c) Tadej Peršič, Ljubljana, Slovenija, 2006-2008. Reproduciranje vsebine iz teh strani je dovoljeno s pisnim dovoljenjem avtorja bloga, oziroma kakor to določajo pravila Creative Commons licence; glej tudi dokumenta Disklejmer.html in Licenca.html. Avtor ne odgovarja za izjave in mnenja avtorjev, zapisanih v komentarjih. Vsebina na spletnih straneh lahko vsebuje gradivo, katerega avtorska pravica je lahko tudi last tretjih oseb, takrat je to izrecno označeno z navedbo virov ali citiranjem.Pojdi nazaj na blog: Tadej: spletne objave

Glej tudi dokumente: Definicije.html, Disklejmer.html, Licenca.htmlCopyright © 2006-2008 Tadej Persic. Nekatere pravice pridržane.

Licensirano z Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 2.5 licenco (angleška verzija besedila: Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.5)

Creative Commons lahko obiščete na http://creativecommons.si/, oziroma na originalnem angleškem http://creativecommons.org/ spletnem mestu.