Moji: webprofili

Če vas mogoče zanimajo moji raznorazni “profili” (npr. na raznih spletnih mestih itd., seveda pa to ne vključuje forumov, ker je teh preprosto preveč), “DC-projekti” in podobno, si prosim poglejte stran “projects.html” na mojem PC domačem spletnem mestu, konkretno glejte pod pod-naslov “WIKIPEDIA AND FORUMS PROJECTS” (trenutno je pač tako naslovljen, vem, bolj kar-nekaj), aha in pa seveda, linke do raznih drugih mojih profilov (uhm, ti so v bistvu tudi razlog za ta tekst, ki ga sedaj berete; kot obrazložitev) pa seveda lahko vidite tudi na desnem stolpcu na samem Sopca blogu pod naslovi “DC statist.” (za moje “DC-projekte”), “Profili no. 1” in “Profili no. 2“.

Ahhh seveda, dodal bi še sledeče. Kot tudi pojasnim v zgoraj omenjenem “projects.html” dokumentu na moji strani, oziroma na posameznih “User dokumentih” na teh raznih Wiki-straneh:

I use a nick “Satyr-wayfarer” because my nick-name on Mozillazine, Lost In The Box, and CastleCops forums is satyr: userinfo-satyr.html, viewprofile&u=31896, while on all the Wikis it’s Wayfarer: Uporabnik:Wayfarer at “sl.wikipedia.org”, User:Wayfarer at “en.wikinews.org”, User:Wayfarer at “www.sourcewatch.org”; well, except for the last three created Wiki-accounts: User:Satyr-wayfarer at “wiki.castlecops.com”, User:Satyr-wayfarer at “developer.mozilla.org”, User:Satyr-wayfarer at “wiki.bb4win.org”, User:Satyr-wayfarer at “wiki.mozilla.org”, User:Satyr at “www.ghisler.ch”.

In pa še tole: še prekopirana lista linkov (pustil sem jo v izvirni obliki, tako je bila vidna prej pod “Profili no. 1” in “Profili no. 2” sekcijama v desnem sidebar-u na blogu, hehe, še “title” atributa nisem dodal.

Profili no. 1

ImageShack
eSnips web
LinkedIn My
SMS.ac Free
– — — –
kuro5hin.org
Ringo public
Upcoming.org
IMDb Boards
– — — –
Wikinews ENG
Wikipedia ENG
Wikipedija SLO
– — — –
“wikipedia.html”
več: “contribution.html”

Profili no. 2

del.icio.us
digg Profile
reddit.com
Ars Technica
– — — –
Slashdot User
PortableApps
MozillaZine Bio
Main.StepWiki
– — — –
SourceForge.net
freshmeat.net
Expert Exchange
– — — –
“collection-1.html”
več: “participation.html”

Kot zadnje pa: tole spodaj sem napisal v tejle objavi o filmčkih in podobnem, ki pustijo globok vtis.

In kot rečeno, to je samo nekaj takih insertov zadnjih parih dni. Lahko pa si samo predstavljate koliko zgodovine (in ostalega) sem obdelal na “Wikipedia” strani v vseh teh štirih, petih letih odkar imam računalnik; malo me je imelo, da bi kaj od vsega tega tudi tule naštel, pa je preprosto preveč in če bi naštel nekatere (dogodke, strani itd.), bi s tem namreč delal “krivico” vsem drugim. Seveda pri tem “početju” (torej branju teh dokumentov na Wikipedi-i) tudi sledim “internal” linkom po samo Wikipedi-i, kot tudi linkom do raznih bolj podrobnih “eksternal” strani, tako da se v nekaj minutah lahko nabere čtiva za več ur, ali celo dni.

Čisto pa sem pozabil, da bi ob tej priliki glede na to, da sem napisal “Lahko pa si samo predstavljate koliko zgodovine (in ostalega) sem obdelal na “Wikipedia” strani v vseh teh štirih, petih letih …” in “malo me je imelo, da bi kaj od vsega tega tudi tule naštel, pa je preprosto preveč in če bi naštel nekatere (dogodke, strani itd.), bi s tem namreč delal “krivico” vsem drugim …“, omenil vsaj moj user/member page User:Wayfarer na ENG Wikipedi-i in pa predvsem link do dokumenta My contributions, kateri, kot že njegovo ime pove, vsebuje vse moje dosedanje “kontribucije” in pa morda kot še bolj pomembno, fajl/dokument “wikipedia.html“, ki ga jaz sam “vzdržujem” in kateri isto vsebuje tako listo moje dosedanje “kontribucij” (na vseh treh Wikipedijah, kjer imam svoje račune; torej na ENG, na SLO in na strani “Wikinews”.