O: pravem imenu

Kar se tiče mojega pravega imena, oz. razlogov za moje lahko bi rekel čudaštvo, da sem na nekaterih mojih ostalih blogih (torej na raznih mojih angleških blogih in na mojem starem in ne več uporabljanem blogu na “Volja” portalu) podpisan z “Ivan Tadej” ali včasih samo z “Ivan“, ne pa z mojim edinim pravim imenom “Tadej“, pod katerim me tudi pozna ves folk že vsa ta leta, pa si prosim poglejte drugo objavo po vrsti na tem mojem novem blogu na Sopca portalu.

Ali kot pojasnim tudi na “about.html” strani na mojem glavnem z računalništvom povezanem domačem spletnem mestu:

Note that I am saying a “real name” in the sentence above only because of my singularity and paranoia, which were the two main causes, that on some parts/areas of cyber-space (i.e. forums and stuff), I am known also as David (at least as a second name), and my name is certainly not David, nor half of it.

In pa ko smo že pri imenih, naj še dodam iskanja za moje ime na Google-u; najprej je tule link do SERP-a za iskanje “Tadej Persic” na angleški varianti Google-a: Tadej Persic in pa link do dokumenta z rezultati za podobno iskanje za kombinacijo “Tadej Peršič” na slovenski varijanti Google-a: Tadej Peršič.

/ZAZNAMEK: V ponedeljek 26. novembra zjutraj ob 3h sem spet upejtal tole stran, tokrat pa sem samo pre-formatiral linke (konkretno do tiste strani na mojem spletnem mestu linkane zgoraj in pa tudi do vseh SERP-ov), ker sem namreč naknadno spremenil ta moj osebni princip formatiranja linkov, kar je lepo prosim zame kar hud napredek!!

No, ker pa se tale blog že ravno nahaja na strani Sopca, imate spodaj še dva linka do SERP-ov, katere generira iskanje za besedno kombinacijo “Tadej Sopca“; torej tukajle je najprej link do dokumenta z rezultatom iskanja na angleškem Google-u: Tadej Sopca in pa kot rečeno dodajam še rezultat iskanja za isto zgoraj omenjeno kombinacijo besed “Tadej” in “Sopca” na slovenski varijanti Google-a: Tadej Sopca.