Razni: bookmarks

Kot prvo glede linkov: v originalu je bilo tole sicer zamišljeno kot en sam “page” sem se kasneje odločil razdeliti na dela “1″ in “2″, torej na dokumenta “Razni linki 1” in “Razni linki 2“; kasneje pa sem ju spremenil v “Razni weblinki” in “Razni Bookmarks“. Da ponovim še enkrat, prekopirano listo linkov si lahko ogledate tule spodaj direktno pod tem tekstom (pustil sem jo v izvirni obliki, tako je bila vidna prej pod “Bookmarks itd.” sekcijo v desnem stolpcu/sidebar-u na blogu, jah, še “title” atributa nisem dodal. No, res pa je, da sem tole “Bookmarks itd.” sekcijo vseeno (v malo okrnjeni obliki sicer) kar pustil na originalnem mestu, torej na samem blogu.

Bookmarks itd.

forum-posts-1.html
forum-posts-2.html
– — — –
bookmarks-profile-1.html
bookmarks-profile-2.html
bookmarks-profile-3.html
– — — –
bookmarks-full-1.html
bookmarks-full-2.html
– — — –
“collection-2.html”
več: “bookmarks-livemarks.html”

/POMEMBNO: Zadnja oz. updejtana verzija “forum-posts-2.html” fajla je po novem fajl “forum-posts-2.htm“: forum-posts-2.htm (kakor vidite ima ta končnico “.htm” in ne “.html” kot tisti starejši); pač, tiste ta starejše/outdejtane varijante fajla nisem hotel zbrisati, ker nanjo linkam na ne-več-updejtanih varijantah moje “PC domači strani” in na še nekaj drugih mestih.

In da še malo razložim ta drugi “Bookmarks itd.” del; torej “forum-posts-1.html” in “forum-posts-2.html” fajla (včasih sem ju imenoval “collection-1.html” in “collection-2.html“, eden od linkov je zgoraj) vsebujeta dokaj popolno listo vseh topic-ov na raznih forumih, katere sem ali sam odprl/kreiral, ali pa samo sodeloval v njih, čeprav je res, da sem jih začel shranjevati šele kakšnega pol leta ali leto po tem, ko sem dobil Internetno povezavo in se vključil v prvi forum.

Potem dalje, fajli “bookmarks-profile-1.html“, “bookmarks-profile-2.html” in “bookmarks-profile-3.html” pa so pravi “bookmarks” fajli od treh mojih FF profilov, medtem ko sta “bookmarks-full-1.html” in “bookmarks-full-2.html” dva “spojena” fajla vseh mojih vnosov v “bookmarks” fajle, skratka tudi tistih, ki jih več ne uporabljam, oziroma jih nimam več v mojih “bookmarks” fajlih, ki jih vsakodnevno uporabljam. In pa kot zadnje, “bookmarks-livemarks.html” pa je fajl s kolekcijo “RSS feed” URL-jev.