Razni: weblinki

Tole listo sicer samo nekaterih od mnogih linkov od/do mojih najljubših spletnih strani spodaj (res, to je samo nepomemben/majhen delček vseh) sem v originalu imel prikazano v desnem stolpcu/sidebar-u na blogu, a sem se sedaj naknadno odločil, da zadevo premaknem sem na svoj “dedicated” dokument/page (tudi ali predvsem zato, ker je bilo vsega, torej linkov/sidebar-ov že veliko preveč); medtem ko “DC statist.” (linki do raznih mojih “DC-projektov”), “Profili no. 1” in “Profili no. 2” (linki do številnih mojih profilov na raznih spletnih straneh; ne vključujejo pa profilov na forumih, ker je teh preprosto preveč) pa zaenkrat ostajajo tam kjer so, torej v že omenjenem desnem stolpcu. Aja, za en tak nekako podoben t.i. page tule na mojem Sopca blogu pa odklikaj na dokument “Moji: webprofili“: http://tadej.sopca.com/moji-webprofili.

No, prekopirano listo linkov si lahko od sedaj naprej ogledate direktno pod tem tekstom (celo pustil sem jo v originalni obliki, tako kot je bila vidna prej pod “Razni linki” sekcijo v desnem stolpcu, hehe, še “title” atributa nisem dodal – $-) , sem samo umaknil/izbrisal prazne linije, da malo lepše oz. bolj normalno zgleda. Kot rečeno pa, naj vas stvar prosim ne “zavede”, te strani pravzaprav niti niso ne vem kaj posebne (te sem pač izbral na začetku, ko sem ustarjal “layout” tega mojega bloga) in so tudi res samo majhen in nepomemben delček vseh uporabnih linkov do strani, ki sem jih do sedaj odkril in katere redno obiskujem; prosim, beri tudi naprej spodaj pod listo.

Razni linki

URL Trends
WSO Analyze
Webscale Home
– — — –
Webmastereyes
Mypagerank.Net
Badlinks Checker
– — — –
Ars Technica
Source Forge
CastleCops Main
– — — –
freshmeat.net
OpenDNS Home
Missions Network
– — — –
“links1.html”
več: “links2.html”

Seveda pa bi na tem mestu priporočil tudi dokumenta “links1.html“: http://tadej-ivan.50webs.com/links1.html in “links2.html“: http://tadej-ivan.50webs.com/links2.html na moji PC domači strani (bajdvej, v kratkem ga bom preimenoval/razdelil v “links1.html” in “links2.html“; no, sem ga celo že), konkretno za linke do raznih uporabnih programov pa glejte dokumente “software.html“: http://tadej-ivan.50webs.com/software.html, “cmdline.html“: http://tadej-ivan.50webs.com/cmdline.html in “security.html“: http://tadej-ivan.50webs.com/security.html, za linke do raznih kul “online” engines-ov/feature-sov pa dokument “diverse.html“: http://tadej-ivan.50webs.com/other/diverse.html.

Kot morda še najbolj pomembno glede linkov pa skočite še na dokument “Razni: bookmarks“: http://tadej.sopca.com/razni-bookmarks, kjer so linki do raznih mojih “bookmarks” fajlov. Ti fajli namreč vsebujejo vsak za nekje MB (ali še več) raznoraznih linkov, predvsem pa glejte tri konkretne fajle: “bookmarks-profile-1.html“, “bookmarks-profile-2.html” in “bookmarks-profile-3.html“.